Pregnant 6 minggu

hi semua, sy br pregnant 6 minggu, tapi saya tak pernah rasa loya atau muntah2 pon.. normal ke tu?

40 Các câu trả lời

Same la

Normal

Normal sis. Mcm saya. Prgnant ank 1st & 2nd mmg x de morning sickness😆 Syukurlah sis. Semoga dpermudahkan shingga brsalin nanti.

Normal Sis,setiap hormon kite tak sama.ada yang merasa mual loya.ada yang biasa je

Untungnyaaaaaa

normal tu. tapi pengalaman saya sendiri, ingatkan saya x ada alahan. lepastu start 9 weeks alahan teruk sampai 13 weeks. after that dah ok, semua rasa nak makan je. masuk 3rd trimester ni ada jugak rasa mual2 yg minor.

huhuu jgn diminta alah 😂

Normal sis, sy pn sma. Alhamdulillah

saya 8week, saya pun tidak mempunyai alahan seperti muntah2