Pregnant 6 minggu

hi semua, sy br pregnant 6 minggu, tapi saya tak pernah rasa loya atau muntah2 pon.. normal ke tu?

40 Các câu trả lời

sama sis, sya nak masuk 15weeks sdh, syukur morning sickness blm ada. tapi rasa bagus juga kalau x da Hahahaha...

normal.sy dri 5weeks sy tahu sy prgnt smpai skrg 16 weeks xde apa2 loya atau muntah . cuma kurg makan je la..

Ok je tu..alhamdulillah. jgn diminta. Kalau ada alahan n muntah nnt melepak je kt toilet bowl tu..😅

Sy pregnant 8 minggu bru ada morning sickness...loya pening pastu hidung jd sensitive pula.

Bagusnya.. sy preg 1st 2nd n now 3rd.. morningsickness memanjang.. huhuhu

Kekdg kita xalami alahan...dia transfr ke husben bak kata mil sy..hehe😂😂✌

Badan lain2. Xsemua orang ada alami alahan. Sya alhamdulilah xde loya2 / muntah.

Bestnya awk x muntah2...sy hrap awk x mntah2 smpi bersalin...normal tu mommy

Normal sy pon mcm tu... Tapi badan rase lesu & nak tidur... Je... 😅

Sma la.. Sy dri awl smpai skrg 30mggu xde alahan.. Syukur alhamdulillah