Perlukah mengambil supplement Kalsium?

Hi semua. Sy ada ke farmasi baru-baru ni untuk beli supplement Obimin. Pharmacist yang bantu saya mengesyorkan untuk saya ambil supplement kalsium tambahan 600mg/pil. Katanya bagus untuk bantu kuatkan tulang semasa mengandung dan sehingga bersalin. Jadi saya ingin bertanya, perlukah saya ambil supplement kalsium tambahan?

2 Các câu trả lời

Yup perlu. Utk perkembangan baby. Saya mmg amik pil kalsium sbb xleh minum susu.

4y trước

Yg ni

perlu