Pukul berapa selalunya anda tidur ya?

Hi semua selamat petang 🥰 Jom cuti ni kita berkongsi cerita sikit😘 Lepas kahwin korang selalunya tidur pukul berapa ya?😆 Mesti tak sama kan dengan sebelum kahwin🤭 Kalau min sebelum tidur mesti kena ada sesi borak-borak pillow talk dulu dengan husband. Kadang sampai tertidur sendiri pukul 1 pagi 😅

Pukul berapa selalunya anda tidur ya?
103 Các câu trả lời

Sebelum ada anak pukul 3am, lepas ada anak kadang tak tidur langsung kadang bila dia tidur kita pun tidur laa.

kul 12 rasanya sbb husband kaco. 😂😂 bila dh ada anak, ikut time tido anak. Biasanya kul 10mlm tido dah

Weekdays kalau kerja tidur pukul 11. Kalau weekend pukul 2am sbb tengok movie & habiskan series 😬😬😬

sebelum pukui 11 tapi nengok la klau suami ajak teman dia main badminton lambat sikit la tido...

pukul 1. sebab pukul 12 mesti nak tukar pampers, nak bagi susu. xdenye pillow talk. ngantuk cukk

sejak ada anak kul 9 dh tido..😂 anak2 BF so konon2 nk tidokan anak dgn ibunya tido sekali..

tgk keadaan. kdg2 awal kdg² lmbt. #24Dec2020 #IbuRA #27Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Ikut keadaan. Klu baby dah tidur.. Nak tidur jugak. 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Macam biasa , lepas ada anak.. lepas isyak terus tidur sekali dengan anak🤣

Sy sejak trimester ke2 ni susah nk tido mlm..kdg jam 2am baru dpt tido 😟