Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑

Hi semua selamat pagi yang indah🌈🌤 Jom kita ingat semula pagi ni🥰 Agak-agak dah berapa tahun ya tahun ni anda berkenalan dengan pasangan masing-masing?😍 Tahun bila mula kenal? Tahun ni dah berapa tahun pula kenal?😘 Jom komen bawah, nak tengok ingat lagi tak😉

Tahun ni tahun ke berapa ya? 💑
651 Các câu trả lời

2013 - mula kenal (umur 18, suami 20) 2020 - nikah (umur 25, suami 27) 2021 - tahun ni dah 8 tahun kenal

mula kenal atas talian 2020.. nikah sebelum lockdown mei 2021.. syukur 2022 masuk tahun ketiga 😍❤

knl feb 2017. (jodoh wechat)nov 2017 trus kahwin. alhmdlillah mnunggu utk mlahirkn zriat prtama.39w4d

kenal tahun 2014. tp mula rapat tahun 2019.. nikah tahun 2020..now expecting our first baby together

14 tahun dah kenal dari sekolah 🤣, tapi start bercinta 4tahun lepas, pastu baru kahwin last year

8thun perkenalan dan buln9 ni nk masuk 4thun perkahwinan... Alhamdulillah🥰

Jun 2018 kenal July 2018 tunang Feb 2019 nikah Sept 2021 InsyaAllah menunggu kelahiran si comel

kenal pasangan masa tahun 2009.. jadi dah hampir 12tahun kenal.. kawin dgn dia dh masuk 7 tahun

Alhamdulillah... taun nih nk masuk 9taun.. kenal 3bulan jerk... Terus ajak kawen🤭🤭

tak ingat dah berape tahun kenal.. sbb time kenal tak pk pon nak serius sampai kahwin..