Masuk 10w je alahan jadi teruk

Hi semua sblum 10w atleast saya masi blh merasa makan2 tp takde la smpai muntah2 slalu. Skali skala je muntah. Tp bila masuk je 10w terus jadi teruk. Setiap kali lepas makan mmg akan muntah balik. Smpai takut nak makan sbab nnt akan muntah balik. Skrng pun dah 11w lebih dah nak masuk 2nd trimester dah. Ingatkan dekat2 nak masuk trimester 2 ni akan makin ok, tp makin teruk rupanya.

1 Trả lời

sya dulu pon macam tu jugak. trimester 1 dgn trimester 2 memang alah terok sis. dah msok trinester 3 alhamdulillah. mkin kuat mkan. bersabarlah buat mse ni. 🤗