delay period 10 hari

hi semua. saya ttc and baru lepas miscarriage bulan 3 hari tu. now saya dah delay period 10 days tapi check still -ve. anyone ada experience benda sama? atau boleh share any advice. thank you :) #bantujawab

1 Trả lời

period boleh je x dtg bulan tu sbb stress dan masalah lain. bukan sbb preggy je period x dtg. xpun lg smggu check lg. if awak rasa awak mmg preggy mntk gi scan klinik check perut or check muncung itik dr bawah

2mo trước

baik sis thank u