Morning Sickness

Hi semua, saya sekarang dah masuk 9 minggu. Start dari tau pregnant waktu 5 minggu dah ada rasa mual, takda selera makan, alah bau masakan, bau suami sampai 2 kali warded sebab badan tak cukup air. Saya nak tanya selalunya perkara ni berlanjutan sampai minggu ke berapa ya? Terima kasih

1 Trả lời

Insha'Allah nak masuk trimester ke dua dah okay dah rasanya. banyakkan minum air ya 🤗 kalau alahan makan , saya now dah 10w . dah ada selera makan dah sikit² 🤗 kalau tak sebelum ni, paksa makan , tu pun sikit . sebab ada yang memerlukan zat untuk membesar 🤗