Rasa tajam dibawah breast kanan

Hi semua, saya pregnant 26wks. Nak tanya, saya ada rasa tajam menyucuk di bawah breast belah kanan saya. Nak mengiring pun tak selesa. Nak kata sakit ulu hati pun tak. Tapi rasa tajam tu consistent je dekat situ. Dah tanya nurse KK dia kata normal. Tapi apa punca dia? #firstmom

3 Các câu trả lời

saya pun pernah rs sepanjang mengandung utk 3rd trmster mmg rs sakit kat situ je, lagi2 duduk, sakit nye lah bahagian tu nyucuk2.. sy rs normal sis sbb position baby menekan kat situ, sbb bila scan ke apa semua okey je. inshaAllah xde pape

tak pernah kena pula mcm tu. better jumpa doktor untuk kepastian sebab sis rasa sakit tajam yg consistent

better puan mintk refer pd doc

1t trước

Saya pernah tanya, doc kata tu benda biasa. Tapi tak selesa laa