Macamana hilangkan strechmark?

Hi semua. Saya nak tanya,macamana nak hilangkan strechmark? Saya baru je lepas bersalin anak 1st. Mmg agak down tgk badan sendiri. Dulu berat 45 je. Paling bait pn 49kg. Dh pregnant nait 63kg. Habis beranak ni 57kg. Mmg teruk habis strechmark dkt perut dan pinggang.. mntk tlg sangat siapa yang ada petua nak hilangkan strechmark 😭 Saya hilang terus confident dgn diri sendiri. 😭 Mntk tlg siapa tahu apa yang berkesan.😭

1 Trả lời

Sy dulu 55 pastu pregnant 70, lps tu 62. Strechmark hilang sendiri sis..3 kali pregnant hilang sendiri. Kalau ada pn bila tekan2 kulit kt perut tu nnpak berlekuk kesan strecthmark. Tp warna brown n purple tu mmg takde.