Skincare routine

Hi semua. Saya nak tanya skincare and foundation skintific selamat tak untuk pregnancy? Atau ada suggestion skincare ke yg selamat untuk pregant? Terima kasih 😊 #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hi. Hari tu saya ada dm skintific and saya share pada awak juga ok. Ada certain product selamat. Certain products not recommended.

7mo trước

Wahhh thankyou2. Sebab haritu ada tanya jugak masa dorang live kat shopee, lepastu orang tu cakap semua product skintific selamat untuk pregnancy 😅

Yang ni not recommended for pregnant woman.