Masalah keputihan

Hi semua, saya nak tanya dkt sini siapa ada pengalaman keputihan yg teruk. Macam mana korang semua atasi ya? Saya punya masalah keputihan menyebabkan sampai spotting. Saya baru discaj, dr dah ambil sampel keputihan dan saya dah masuk ubat insert. Ada tips apa apa tak? Terima kasih #firstmom #pleasehelp #ingintahu

14 Các câu trả lời

kalau saya,saya cuci guna air suam + garam kasar..

ada pakai pantyliner tak? ada pakai pencuci wanita tak?

1y trước

stop pakai pantyliner. kerap tukar underware. lepas mandi lap kering2 jangan bagi private part awak lembab. setiap kali membuang pastikan awak basuh dr dubur dulu kemudian baru naik keats. lepastu lap kering2. cuci pakai air bersih. ini doctor klinik yg ajar saya.

minum air barli sis byk2

cuci miss v ..