34weeks 5days berat baby

Hello semua, saya nak tanya ada tak mommies yg berat baby sama mcm berat baby sy yg baru masuk 2.03kg pada 34weeks 5days ni? Okay ke berat dia ikut kandungan sekarang ya? sebabnya doc pun cakap saya pun jenis kecik jadinya baby size dia umpama 32weeks 4days mcmtu. #ingintahu

5 Các câu trả lời

sy 34w baby dh 2.4 kg. skng dh 36w mybe dh berat lgi.. mmg ank2 lain pn smua 3kg++ yg bngsu je 2.9 girl .. ni boy mybe 3kg jgk..kdg dh dduk nk bgn pn sakit dh smua rsa berat dh kaki pn sllu sakit. xsabar nk bsalin.. dktr suh serah diri 31hb ni. 1hb bru czer. lma lgi plk rsa.🤣🤣

4mo trước

Ooo yeke. Semoga dipermudahkan urusan ye awk☺️

Kalau doktor kata okay, then it is okay mommy. Setiap preggy mommy tak sama. Macam saya 36 weeks, 2.1kg. Normal untuk saya. Kalau berat baby saya sama macam awak, saya tak boleh bersalin normal.

sy lg 34w bby dh berat 2.9kg,xda gdm.mgu dpn kena g jumpa pakar sbb bby besar n air ketuban banyak

Sy 37 weeks berat baby 2.6kg xtau okey ke x..nurse xde ckp ap2

sy 36 weeks baby sudah 2.7 kg☺doktor ckp normal je