CECAIR PUTIH

Hi semua, saya first mom. Saya nak tanya normal atau tidak ye keluar air yang warna jernih dan tidak berbau dekat miss v kita? Tak banyak dan tak meleleh. Cuma first time keluar cecair putih mcm air paip ni. Boleh tahu tak tu air apa? Kena pergi klinik tak? Btw saya baru baik demam panas, lenguh dari pinggang bawak ke kaki. Harini hari ketiga makin sihat, tapi perut kerap mengeras, dan keluar cecair dari miss v. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Takut leaking air ketuban sis, lebih baik pegi hospital kalau ragu2, takut baby lemas, sy leaking air ketuban 39w hari tu pegi hospital, ptg nya sy dh besalin. Sy masa tu pn takde pengalaman, rasa tak sedap hati sbb sebelum ni tak pernah keluar air mcm tu.

1y trước

Jangan tunggu esok sis. Pergi sekarang. Kalau betul itu air ketuban. Sangat lah bahaya.