Delayed period

Hi semua. Saya dh delayed period 3 hari. Tapi bila check upt still neg or samar yg line dia halus je. Biasanya hari keberapa delay period boleh big fat positive ye? 🥺#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

2 minggu elok. Sbb slalu period kita 7-14 hari. Maksudnya dah lepas 2 minggu tu dah ada penempelan di rahim kalau masih blm period.

Sebulan lewat period mesti dpt double line sama terang utk single pregnancy. Lepastu baru pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.