38 w 5 days

Hi semua! Saya dah nak masuk 39 weeks lagi 2 hari tapi masih confuse ada tanda bersalin atau tidak. Ada contraction yg dtg dan pergi tapi tanda yg lain takde.. Saya cuma risau kalau baby kurang aktif tapi masih tendang 10 kali sehari.. Kira ok atau saya kena pergi hospital terus? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

selagi xad tanda bolee pantau dekat rumaa dulu.Maybe bby selesa dalam perut lagi tapi kalau da sampai 40w maseh xad tanda sis bolee refer hospital terus ye..