38 weeks main bowling

Hi semua, saya dah 38 weeks pregnant dan saya memang sejenis yang lasak. Masa 5 bulan pregnant haritu saya main lompat tinggi untuk lepaskan gian dan saya hanya lompat 2 kali sahaja. Alhamdulillah takda apa² yang jadi. Sekarang dengan 38 weeks pregnant, kalau saya nak main bowling boleh ke ya? Sebenarnya teringin and rindu nak main badminton tapi macam lasak sangat pula 😭🙏🏻

1 Trả lời

Boleh je dan bersedialah dgn apa jua kemungkinan. Bawa beg hospital siap2 dlm kenderaan sebab kandungan dah matang. Setiap kali buat check up, ada minta nasihat doktor tak untuk melasak ni?

5d trước

Sama. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat