Gugur pada minggu ke 6.

Hi semua. Saya baru lepas keguguran semalam.. pregnant cuma untuk 6 minggu.. (2nd prgnancy) bleeding tiba2 (mcm period) plus sakit di bahagian bawah (ari2) mcm sakit beranak... semalam, lepas je bertunku, keluar seketul daging.. skrang sy sedang berpantang.. walaupun emosinya sukar berpantang tanpa baby, tp Allah sebaik2 perancang. Semoga semua preggy momies diluar sana dilindungi????

2 Các câu trả lời

moga tabah wahai ibu...semoga ad rezeki buatmu nanti...sama sy pun keguguran 2x. ..insyallah ada rezeki nanti

Stay strong mommy . Semoga dipermudahkan