Sapu minyak di perut

Hi semua, saya baca ibu mengandung sebenarnya tak boleh letak apa2 minyak atas perut. Tapi kalau nak elak stretch mark kita nak pakai bio oil atau any cream masa dlm 5 week boleh ke?

2 Các câu trả lời

Bio oil dgn minyak angin tu sgt la beza.. Minyak angin ade herba smua tu sbb tu xboleh sapu, rasa dia panas kan.. Stretch mark ni ade lotion khas dia.. Boleh usha2 kat farmasi dear

2y trước

Sy pon x berani sbnrnye sis.. Even minyak baby tu x kuat kan.. Sy kalau angin dalam badan.. Mmg just letak minyak kt tapak kaki je sikit sis

boleh ..lotion utk stretch mark pun ada jual dkt farmasi blh try sapu stiap hari spnjng pregnant.