Tanda bersalin

Hi semua. Saya 39w harini.. Sape pernah sakit dekat situ? Tu tanda nak bersalin ke. Perut saya tak mengeras pun. Tapi sakit je kat bahagian situ dari petang tadi.. (26.12.20)#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Tanda bersalin
16 Các câu trả lời

Mcm sye perut kerap gak sakit tpi tk mengeras pun .. pergi hospital tngok2 dh buka 3cm

4y trước

Memula tu sakit mcm segugut .. tpi makin lama mcm sakit nk membuang air besar .. mcm keluar masuk toilet pun tk membuang gak ..

saya 29w sakit sangat d bahagian mis v😭😭

4y trước

sy 22w pn bby slalu mgeras & sy kne tukar posisi tido

Saya pun sama tapi tak berpanjangan

4y trước

Tulaa. Nak pergi hospital takut kena balik semula 😅😅. Confiuss

Takpastiii 🤔🤔🤔

Up