BABY KURANG GERAK

Hi semua saya 38w5d . Rasa mcm dari petang baby kurang aktif , tapi 10 kali gerakkan cukup . Baby saya ni kena tekan2 baru die nak gerak . Kalau tak die senyap jeee . Mcm mana yee kena pergi hospital atau tgu esok ? Setakat ni tanda2 bersalin takda lansung #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

klau by 9 mlm gerakan masih cukup 10 x pyh pergi. tp klau risau, boleh ke klinik biase dulu scan. risau jugak pergi je hosp. x rugi pun pergi demi baby

kdg dia gerak tpi kita je tak rasa. mcm sy makin sarat makin tak rasa smpai kena pgg perut baru tau sbnrnya dia gerak je