normal tak?

Hi semua! Pregnant dh dekat 33 weeks skrg. Normal ke kalau sakit tulang pinggul? Nak tukar posisi masa tidur pun susah😅

9 Các câu trả lời

Betul sis,, sy dh msuk 31 minggu ni asyik skit tulang pinggul,, tdur pn susah ,, slalu tdur mngiring ke kiri,, ok skit dada xrsa senak,, tp ad artikel ckap memang bgus tdur mngiring ke kiri😅

Sy posisi tdo ngiring knan n kiri je trlentang mng xbole wlau sy bru 26 mnggu 4 hri.. better ngiring kiri je bgus..

Normal. Sy dulu dari 6bln smp ke bersalin lgsg tak nyenyak tido.. Sakit blkg tuhan saja yg tahuuu.

normal. mgiring ke kiri lg okey bg sy

Normal sis..

normal

Yup normal

normal...

normal