nak tanya ni????

hi semua, perut tak meragam , upt positive hari hari test, darah kelur color color brown hari hari non stop, hemm cmne ya? adekah sye mengandung? minggu keberapa heartbeat baby boleh dengar?

2 Các câu trả lời

Upt +ve tp keluar drh atau spotting coklat itu x normal sis. Pengalaman sy, keguguran dan mengandung luar rahim (buang bby luar rahim yg brkembang pd tiub fallopio kiri dan tiub fallopio kiri juga d buang) alhamdulillah brjya prgnant 3x dh slps buang tiub kiri walaupun 1x gugur jgk, alhamdulillah Allah bg lg skrg tggu due date bulan feb nnti

Upt positive means pregnant sis. Hari2 keluar darah tak normal. Sila refer dgn doc.