14 weeks pregnant

Hello semua, perut sya ditumbuhi bulu² kecil warna hitam.. adakah ia normal ? sya mengandung anak pertama.. Morning sickness belum hilang..

14 weeks pregnant
41 Các câu trả lời

Sama mcm sy..bulu tgn jd lebat tp bulu kaki mcm xda bulu.haahhaha...

misi ckp mmg mcm tu normal.. harini bercukur bulu.. esok da tumbuh..

Sama sis..sy 26w lgi mkin lebat😂..jadi dkat perut jer...ank pertama jgk.

4y trước

Ooh.. Ingatkan ada apa²..😊 sbb hairan tiba² tumbuh bulu2 banyak

Sy pnya prt lg byk bulu..pastu bentuk bulu lurus seolah garisan

4y trước

Ahahhaha.kan..hormon kot

Saya pun Sama.. . Biasa lah hormon ibu mengandung..

Sama.. sblm prgnant xde pn.. prgnant tiba2 tmbuh

Sy 27w ad jgk bulu2 roma ni.. normal jerrr🤗

Xperlu cukur.. Biarlah mcm tu.. Xperlu malu..

sama sis,sy punya lg banyak kot dri sis 😂