UPT

Hi semua. Period sy sepatutnya dtg 7 June. Tpi tdi cek upt masih negatif. Ada peluang nak dpt positif tak?

4 Các câu trả lời

Sy cek lepas 3hri delay, tpi msh negatif, smpai skrng klau nak kira dah msk 7weeks dh tpi blm cek lgi, simptom hamil xketara sbb first, perubahan selera ada brubah sdkit lh, ada kah ada rezeki 😔thun lepas bln6 pernah kena molar pregnancy.

Hi sis.. klu ade.. sehari delay pon da ade faint line. Klu takde kne tgu betol2 delay period semingu laa tu.

insyallah selagi tk period still ada peluang sis.. moga ada reziki awk n suami.. Amin

Try lg cek lps delay period seminggu ya sis