normal ke sakit puting n breast berpanjangan

Hi semua, ok sy first pregnancy, 6w..nak tny, normal ke sakit puting n breast awl2 pregnant?ad tips x kurangkan rasa sakit tu...tq

40 Các câu trả lời

Sy pun rasa sakit..nk sabun tahan je..kalau baring mengiring..nk tkar posisi..jgn ckp la sket ny...

5y trước

Ni pun bdan rasa xsdap je..mcm nk dmam

Sya mgandung 6w dah, tpi breast fit xda rasa langsung, normal ke x,,maaf sya ptama kali mgandung.

Mmg sakit. Sy biar je... Saya sekrg dah 33weeks pun masih rase.... 1st bby juga ❤️😍

Xde ubat bleh ilngkn rse sakit tu sis.. Tu mmg slh 1 rse smasa mngandung... Tahan jer la...😌

5y trước

Klaw bleh jgn pkai bra yg ade besi sis.. Bru xrse tertekan sume urat tu..mne lg rse sakit yg berdenyut tu lg...syg pn tngh alami skrg... Sib baik dok umh jer..ade mse tu xpkai bra lngsung..😂

Normal...kne towel pon sakit wooo first trimester je dada bru nk mmbesar lelama ok lah

ptt laa sy pn rasa mcm tu...baca komen baru faham mmg biase ye..sy pn anak pertama

Awal pregnant hri tu pon saya kena jugak..lgi klu tgh mndi kena air yg kuat tu😂

Normal.. Sy pon first pregnancy jgk.. Skrg pon dok skit lg

Saya anak 1st n 2nd sakit gilaa ..tp yg skrng ni xsakit plak...pelikkk..😁

5y trước

Ada tk awl2 pregnant yg xsakit breast.. Rasa mcm biasa jee

Normal sis.. sya dah 19w masi sakit. Apa lg kalo Ada anak masi menyusu😅

5y trước

Betul.. 😅😅