Bleeding trimester pertama 7-8weeks

Hi semua , normal ke bleeding tetapi kuantiti yang sedikit tetapi kerap ? Bleeding berwarna coklat gelap . 1st time bleeding , perasan ketika mandi dan ada ketulan seakan darah yang bertali . For the 2nd time ketika bangun dari tidur , bleeding sedikit . Perut tidak sakit cuma bloated since awal pregnant mcm biasa sahaja .

Bleeding trimester pertama 7-8weeks
6 Các câu trả lời

sy pun pernah mcm ni sis masa kandungan 25w silap sy tk pegi hsptl awal2 esok harinya baru nak pegi tp jm5 subuh tu sy bleeding bnyk Dan terus melahirkan nasib baik baby tak apa2 cuma tk cukup bulan kena stay lama dekat hsptl. wlupun bleeding sikit2 ja terus pegi hsptl sis.

Sye sbelum kne mcm nie jugek.. tpi terus gy klinik swasta, nt doc bagi ubat kuat rahim.. kalau boleh waktu2x mcm nie jgn lasak sgt, jgn angkt barang berat, jgn jalan bnyk sgt.. Klu boleh bnyk kan rehat..

2y trước

Alhmdulillah.. baby xdew ape2x.. mase sye kne tu mungkin Sb sye kuat jalan dn angkt barang berat.. mase kne tu sye baru 5minggu lebih, scan ade kantung jerk dulu.. sis gy klinik swasta, nt Doc scan brape bnyk ade darah Dkt rahim kite.. nt doc bgi ubat kuat rahim.. nt doc akn mtk sis dtng balik lps smgo lebih..

saya pun pernah kena and ada keluar mcm bertali tu tapi scan baby semua okay heart beat pun okay . you mmg kena banyakkan bed rest dan makan ubat kuat rahim okay sbb awal lgi

Better pergi klinik or hospital utk dptkan pemeriksaan lanjut. Sy sblm ni ada jgk bleeding ckit2 mcm ni. Ingtkan normal.. Rupanya x.. After 1 week, trs miscarriage. 😢

Sy pun mcm ni jugak . Gi klinik swasta scan baby okay dh ada heartbeat msa 6w .. pastu doc bg vitamin & ubat kuat rahim .. skrg dh okay xde dh kluar spotting tu

2y trước

Betul kate sis.. skurangnye klinik swasta bagi ubat dn scan.. gy hospital kebnykan sruh balik..

better g refer hospital sis ....bnykkn rehat .Semoga bby sihat saja Aamiinn