Spotting/Bleeding?

Nak tanya, skrg tgh first trimester, kalau ada spotting dkt pad, dkt keputihan mcm ada ketulan darah coklat gelap, itu dikira bleeding ke? Normal ke? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

saya sama macam puan, tapi saya keluar dari week 5-7, doktor check kata normal, puan kena jumpa doktor dulu samada normal atau tidak

1y trước

saya tengah menunggu hari untuk bersalin sis doakan sy,,dulu doktor ambil sample spotting coklat saya dan result dia bagitahu yg sy ada jangkitan kulat dan gbs,,doktor bgi ubat insert bwh je,,kiranya nanti masa bersalin doktor akan on ubat antibiotik je,,

Nak tanya, mcm mana ye baby sis skrg?