5w6d normal ke dah start muntah2...

Hi semua normal ke 5w6d dah start muntah2... Tak terlalu awal ke dah start ada rasa mual2, muntah2 ni? Sebelum makan bihun goreng tadi, ada minum susu HL... #firstbaby #ingintahu #seriustanya #pleasehelp #pregnancy

1 Trả lời

saya pun sama sis, 6w start loya dgn semua benda. tengok makanan pun nak muntah. Sebelum ni tak pernah pulak. Susu terus takleh minum dah

3y trước

Alhamdulillah sy tak keseorangan... Ingatkan macam awal sgt dah start muntah2 ni... Takut perasaan diri sendiri je