Jantung laju

Hi semua... Nak tanya, uolls ada rasa tak kadar degupan jantung tu laju? Kdang2 mcm laju sangat sampai penat.. Now i 24weeks..

7 Các câu trả lời

Sy bru2 ni masa checkup jantung laju misi ckp sbb hb rendah.. Mmg rendah pun 9.6..jumpa doc kena check jantung bagai..doc bg obimin naik blik dh 11.6..

3y trước

betul2... baru teringat hb saya 10.1. je.. tq puan

mungkin hb rendah tu. bila jantung laju sesak nafas saya makan ubat tambah darah and okay dah. biasa nya kalau terlupa makan ubat saya jadi camtu

3y trước

ya. selalu kalau saya lepas minum kopi atau coklat jantung laju sebab memang kalau hb rendah nie pantang coklat, kopi, teh je. susu tak kuat sangat.

Mmg rasa mcm tu.. Saya masa 25w rasa mcm semput jee.. Bnyakkan berehatt.. saya baringggg lepas tu kurangkan kerja rumahhh..

3y trước

tq puan 😍

Sy mmg selalu jantung laju sbb hipertiroid ☺️

saya pun selalu mengah 27 wek

normal

ya