Anak cucuk 2 bulan

Hi semua nak tanya, semalam anak saya cucuk 2bulan. Malamnya dia macam meragam badan berpeluh rasanya dia demam. Harini saya check kat kawasan cucuk tu ada bengkak and merah Lepastu saya check badan dia kat kawasan dada ada ruam merah. punca sebab cucuk vaksin tu ke? sebelum ni tak pernah ada ruam kat badan dia. Help me pls!

Anak cucuk 2 bulan
2 Các câu trả lời

Anak sy lepas cucuk 2bulan demam dlm 2hari..lps baik demam dia jadi berak cair n ada lendir2 sikit najis dia n acapkali plak berak dlm shari tu..kesan vaksin ke tu ye? Normal ke x ye? #firstmom

Boleh jadi kemungkinan sebab vaksin tu.