Boleh scan bila?

Hi semua. Nak tanya scan ni boleh bila bila atau minggu tertentu je? Haritu last scan 12 weeks. Sekarang dah 16 weeks boleh scan lagi tak? Rindu nak tgk baby hehe #firstpreganancy

3 Các câu trả lời

klu swsta... sbulan sekali bole scan biasa...selain tu nt scan..gender scan@ details scan tros. klu kk ada wktu trtntu. 20w,28w dan 36w. sy check up di swsta n kk. sbb nk tgok baby tiap bln😂 lg pula nk bg ayah dia pglmn. klu check up dkt kk dia xfolo.

4y trước

Sis nak check up swasta kena bawak buku pink semua ke? Pastu kena bgitau kat kk tak kita check swasta?

Tgu week 20, week 28, week 36. Ini week yg biasa kk bt scan baby.

Tggu 20w pulak