Perut mengeras tak sakit

Hi semua, nak tanya. Saya dari semalam perut mengeras je lama tapi takde sakit ke apa. Perlu pergi hospital tak ye? Sebab risau dr kata normal je.

1 Trả lời

Ibu pregnant brp bulan? Perut mengeras tanpa sakit maybe it was Braxton Hicks (false contractions) only sbb tu doctor kata normal. Very normal to experienced Braxton Hicks in order to prepare our body and womb for vaginal delivery.

2y trước

Sekarang 32w, kalau sakit pun kejap je time malam. Yg lain mengeras tak sakit tapi memang kerap 🥲