Sakit perut gastric selepas makan

Hi semua nak tanya saya da masuk 20week kerap kena gastric padahal saya baru lepas makan 2/3 jam lepas.. bila tak tahan sangat saya sapu minyak yu yee tanya nurse dia kata bole.. tapi gastric tu sakit sangat dia on off 1 hari bole kena 1 kali.. apa patut saya buat ?😭

2 Các câu trả lời

saya gastric gak, pergi klinik, consult doc, dapatkan ubat. saya lps mkn ubat, gastrik saya slowly recovered

Memang ada gastric ke? Jika ada, minta ubat dgn doktor. Gaya macam simptom pedih ulu hati.