Main Bowling

Hi semua. Nak tanya, pregnant women boleh main bowling ke? Bola bowling tu di kira berat ke utk kita angkat? Btw saya 21 weeks of pregnancy now. Mohon pencerahan. #SeriusTanya #firstmom

3 Các câu trả lời

sy baru je g main bowling last weekend, kandungan 20 weeks. semalam pergi scan alhamdulillah takde pape, baby sihat2 je. depend atas badan jugak kot sis. mcm sy lepas main bowling haritu terus rasa segar n happy je sbb dh lama tak buat aktiviti luar dgn family. btw saya main guna bola yg sama je, yg paling ringan tu.

1mo trước

Yang tulisan number 6 kat bola tu bukan berat nya awak…6 tu 2.7kg je. Yang number 15 tu 6.8kg

Uii larat ke angkat bola boling yg paling ringan 6kg kot kat tempat saya. Saya nak angkat air 1 liter pun tak larat masa hamil 😂 bawa botol sir 500ml je. Apapun, dapatkan nasihat doktor ya.

1mo trước

Oo ye ke. Tq bgtau. 2.7kg pun tak larat

Hii! Saya ada main bowling juga time 20-21weeks Alhamdulillah baby okay je. Just amik bola yang ringan ringan, jangan paksa and enjoy yourself! Badan akan rasa best sbb kita enjoy ❤️