Bersama dengan suami

Hi semua.. nak tanya pregnant berapa minggu ye boleh bersama suami? Saya 5w 5d dah rasa kesian kat suami sebab kami pjj sebelum saya positif hamil.. Kalau awal-awal ni bahaya ke kalau bersama? 🫢😅

22 Các câu trả lời

semester pertama bykkan rehat,sbb keadaan nk sesuai dgn masa pregnant..so lex2 dulu ..suami kena fham..tp klu semester 2 InshaAllah keadaan dh ok dan mungkin lebih selesa..

Dah anak ke4, xda masalah pun nk bersama, mengandung pun tahu2 dah 4-5w. Tiap minggu pun bersama paling kurang 2 Kali. Kalo ada masalah kesihatan better rujuk Dr.

boleh je. ikut individu.. sy preggy kali ni awal2 miang skit.. asek nak je...🤣🤣 bila da perut beso ni nak tp tu la.. berlaga perut ..🤣🤣🤣🤣

awal awal boleh je besama cuma kena slow slow n make sure jangan lepas dalam.. sbb sperm tu boleh sebabkan kontraksi pda rahim

1y trước

terima kasih atas info ya sis. maklumla first mommy masih banyak benda kena belajar. Terima kasih semua ❤

saya 9 weeks dh bsama..alhamdulillah xde ape2..tu pon suami risau kot ade ape2 sbb pregnant 1st lepas tggu 8 tahun..🥰

bgantung bdn masing2 klau xbrani baik xpyh.mcm sy bsama somi kndugn 8w.esk tu bleeding n dh slmt jln dh .ggur akhirnye.

Saya time 8w bersama tu, ada spotting 2/3 hari. Lps tu pegi check, alhamdulillah, okay..

alamak. i da 25 weeks tp husband mmg lepas dalam. ada masalah ke 🙏🏻🙏🏻😨

Sye 1st trimester ni dah bersama cuma husb tk berani lasak sgt. 😂

boleh je tp hati2.. jgn ganas2 and jgn lepas dalam..