bersama suami lepas berapa hari

hi semua. nak tanya pengalama mommies yg bersalin dengan episiotomy tear. korang bersama dengan suami lepas brpa hari? sakit tak? sy dah 80 hari lebih dah. husband slalu mintak and sy pulak penakut, dah bgitau dia and dia faham. tapi rasa serba salah pulak dkt dia🤭

4 Các câu trả lời

anak first n second, dedua sy starts lepas baby nak masuk 3 bulan camtu. Ok je, tak sakit. Kalau risau tunggu la cukupkan 100 hari.. hehe

saya darah nifas stop hari ke 40++. hari ke 60 saya dah bersama. first tu mmg takut tp saya ada guna pelincir jgk takda la sakit sangat

after hbis nifas n luka da baik ..around 2 month

Saya 7 bulan lepas bersalin baru bersama hehe

2mo trước

Tak sebab dah deep talk suami isteri. Suami sendiri yang bagi masa sebab dialah peneman setia saya masa pregnant, dalam labour room, penjaga dalam wad lepas bersalin, dalam pantang. Suami sendiri yang tengok gynae jahit episiotomy tu. Hehe dia tahu saya trauma sebab tu suami kata dia okay. Suami kata pengorbanan saya melahirkan anak lagi besar daripada pengorbanan dia tahan 7 bulan 🤭