Badan berangin & muntah

Hi semua, nak tanya okay x kalau 10 weeks pregnant nak mnum eno halia, sbb bdn senang sgt masuk angin, then sakit kepala? Pastu ada cadangan x apa yg patut di kunyah utk mengelakkan perut kosong? Selain asam2 & biskut ?

5 Các câu trả lời

sy penah mnum eno halia masa tu xtaw tgah prgnant badan berangin dan muntah smpai kan kena beli asam berbotol2 sbb dk muntah sgt tp alhamdulillah lpas check upt sah prgnant p klinik mkn ubat doctor bagi dh ok skrg..dh masuk 14weeks loya pun tkda..

5y trước

Alhamdulillah, harap2 masuk 2nd tri, loya & muntah2 pun hilang. Aamiin.

Rasanya dekat packaging eno dia suruh consult doktor dulu boleh minum ke tak. Better tanya doktor dulu.

5y trước

Oh thanks inform, sbb xtgk packaging dia lg. Nsib baik awk inform.

Asam² perlu la di elakkan, cuba makan buah yg masam untuk gantikan asam tu.

5y trước

Alright trima kasih 😬

sis boleh makan kurma dan kekacang utk elak perut kosong..

5y trước

Thankyou, boleh cuba ni

Ni dia..

5y trước

Terima kasih byk2 ye.