8minggu

Hi semua . Nak tanya kalau kandungan 8 minggu boleh ke makan vitamin C soluble like redoxon and etc ? Thank you.

8 Các câu trả lời

Saya nk amik apa2 supplement jumpa doc pakar dulu. Siap bawa botol supplement sekali @ tunjuk gambar & ingredientnya. Bukan apa sis takut tak sesuai dgn tahap keperluan badan sendiri @ terlebih dos. Tambah lg kita dh mkn ubat doktor bg takut alah antara salah satu yg kita amik tu

Pesanan dri doktor pakar sakit puan aritu. Jgn ambik apa² supplement dulu dari awal khamilan sehingga usia kandungan 16minggu kecuali Folic Acid sahaja. Sebab dlm tempoh tu, janin tengah develops all new organs. Xmau nanti ada cacat ke atau sebaliknya. (mtk jauh).

Nak makan apa2 suppliment/ubat kena refer doc dulu ye sis. Takut overdos atau tak ngam.

Kalau sy, sy akan tanya doc dulu baru consume apa2 suppliment.

atas sebab apa ya nk ambik redoxon tu?

Pergi kkia tanya doc..boleh tau tak..

Refer dr..tkut terlebih dos

Tnya doc dlu