Cepat perut membesar

Hi semua nak tanya kalau anak kedua memang cepat ya kita perasan perut kita besar? perut je besar 😂 berat turun. #seriusnanya

4 Các câu trả lời

sama sis 😅 saya anak 2nd, baru 2bulan ++, perut dah mula nampak. x mcm yng 1st. nk sedap kn hati, ckp dkt suami, "dah pernah mngndung n beranak kn sblum ni 😝"

Samaa laa sis , sy preggy anak kedua ni rasa macam cepat betul besar . Tapi tu laa berat turuun smpai kene jumpaa pakar pemakanan 😂

untung laa sis...saya baru 3bulan tapi mcm lemak ja😂 orng selalu ckap perut masi kecik

sama la kita..sy pom preggy ank kedua,baru nk msuk 7weeks,tp perut rasa mcm da bsar😂