SUSU IBU MENGANDUNG

hi semua . nak tanya . antara susu 1) Anmum 2)Frisomum 3)Enfamama 4)Similacmom 5)S-26 Mama yang mana sedap and boleh diterima tekak?

109 Các câu trả lời

Try ESP dari shaklee... saya pun amalkan esp... sedap... berminat nak tahu lebih lanjut boleh saya😍 www.wasap.my/60197857093/NakEsp

3y trước

Boleh😁 saya minum dari first smpai abis pantang

Sy minum dutch lady kotak yg berperisa tu.. Kdg2 coklat, full cream.. Hehehh😁 tekak mmg xleh nak telan yg jenis susu tepung tu

Tgh addit dgn susu anmum (dah pek yg ke 4)vanilla or coklat(preffer vanilla)...hr tu ade dpt sample anfamama tp xkene dgn tekak

4y trước

kalau mmg x dpt minum susu, cuba dptkan supplement kalsium utk ibu hamil. sebab ada jenis org x dpt hadam susu (lactose intolerant). kalsium ni penting sebab bayi yg membesar akan menyerap kalsium dari ibu. kalau ibu x cukup kalsium, akan mudah kena muscle cramp (simpul biawak), masalah gigi, osteoporosis

Frisomum, sume susu yg awak list kn tu, sy da try sample, paling sedapp dah tk rasa milky sgt adalah frisomum, harga pn berpatutan

5y trước

Ye

sis kena cuba sendiri rasa susu2 tu. sebab ikut rasa kat tekak masing2. sebab kalau dari segi khasiatnya, sumanya bagus

saya minum enfamama so far bole minum . cuma saya kurangkan pengambilan scoop dia, sebab taknak terlalu pekat n manis

thank you mommies semuaa . you guys really helpful. maybe sy nak try frisomum dlu since dia kurang manis dari anmum 🤗

5y trước

okay sis nanti sy try mintak sample 😊

Klu sis rajin, try request sample² dr brand² ni. Hehe blh try semuaa. Kt FB byk. Taip je free sample 2020

Sorry tak perasan reply awak... boleh.. saya minum dari awal smpai bersalin.. dalam pantang pun minum

sy dh try sample.. tp xsedap kt tekak sy.. skrg minum susu kambing kurma madu 😊