Santai2

Hi semua. Nak tanya ada x time sorang2.. baby pon sakan la gerak. Bila letak tgn ayah dy automatik diam. Bby bukan geng papa dy ke ???

2 Các câu trả lời

hehehe sy pulak terbalik.. kalau baba pegang perut laju je kick bertubi tubi.. tp bila mama pegang dia xnak layan langsung.. bila scan.. gender gegirl.. so logikla kot.. baby sy ni kategori princess baba dia

5y trước

tahu xpe.. hehe

Sebijik. Kita dah excited suruh husband pegang bila baby gerak2. Tapi bila husband pegang, terus dia senyap😅😂

5y trước

Kan. Ayhnye pon buat2 la happy. Kuat ek jantung dy. Hahaha