Minta pendapat semua…

Hi semua. Nak minta pendapat ni. Mak saya mcm kecik hati sbb sy jarang balik bawak cucunya. Bukan xnk balik, tapi baby saya ada alahan dgn kucing, masa lahir hari tu pun masuk nicu sbb masalah pernafasan. Rumah kat kampung tu terlalu banyak kucing sampai x terjaga. Ada yg sampai kencing dlm rumah tapi xde sorang pun bersihkan. Sampai kering gitu je 😅 sy banyak kali dah panggil org bersihkan tp ttp sama je lepas tu kotor & hancing balik. Rumah pun bukan mak sorang duduk, tp ada kakak dgn adik tp dorang pun biorkan je. Bila sy terus terang takut anak alah, mak seloroh mana ada rumah bau hancing. Yela sbb dah biasa bau kan. Macam mana ek nak bagi alasan lagi tanpa buat mak terasa hati? Sy balik masa mengandung hari tu pun sampai naik merah2 & bersin non stop apatah lagi baby yg baru 2 bulan ni

1 Trả lời

Susah nak buat keputusan ni. Ziarah balik hari je lah. Atau stay kat Hotel ke.