preggy di bulan puasa

hi semua mommy di sini! saya nk tanya, mostyly mommy2 kat sini puasa tak tahun ni? especially for those yg still in 1st trimester. korang puasa ke? atau puasa kadang2? bukan apa, saya ni puasa tp kadang2 risau pulak kt baby takut tak dpt nutrisi yg cukup. plus, saya ni belum buat checkup lg (dan belum buka buku pink). boleh suggest pengalaman korang?#pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya x puasa sbab prnah ade sejarah keguguran. Plus skrng ade alahan + xde selera makan. Pg buka buku pink pun nurse suruh minum bnyak air sbab dia check lidah nmpak kering kot.