Mandi sungai

27 weeks pregnancy nak mandi sungai boleh ke? #firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

Saya pun teringin nak mandi sungai. Tapi orang tua tua kata tak elok pergi tempat macamtu. Sebab kita tengah wangi, Ada yang sukaa.

2y trước

sy sllu guna ayat darah manis..😅😅klau bleh elakkan tmpat2 area hutan2 ni..

Itu semua atas niat baik kita sis. Jaga diri. Jaga mulut. In shaa allah allah jaga kita.

2y trước

Betul sis kena berjaga2

Alhamdulillah , saya 26weeks baru baru ni ada pergi sungai , doa yang baik baik je insyaallah selamat

2y trước

Iya semoga baik2 je dear 🫶🏽

saya 25w. baru je pergi mndi sungai smlm ngn ibu. ibu xkata apa pon. alhamdulillah ok je 😅

2y trước

Bestnyaa Alhamdulillah ☺️☺️☺️

saya 31week baru je ni lepas mandi sungai . teringin 🥹insya Allah doa yang baik2

Elakkan masuk ke hutan time2 preggy ni. Benda2 tu suka sis

2y trước

Baik sis 🥺