Ibu berapa minggu sekarang?

Hi semua mommies kesayangan🤰🥰 Haaah dah berapa minggu tu? Ada yang masih lagi tidak tahu kiraan kandungan mommies ke tu? Jom kongsikan di bawah😉

Ibu berapa minggu sekarang?
1720 Các câu trả lời

40mggu 2 hari bukaan 4cm ..semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin saya dan ibu² yg lain ..

dah 37 mnggu ni☺x sabar dah nak peluk bby.doakan sy dan bby sihat dan slamat ye😊

11 w 5 d.. Badan lemah lagi plus gatal2 pulak 1 badan.. Harap2 cepat la abis gatal2 ni🤲😞

9w. Mgu dpn buka buku pink terus kena minum air gula😅 Sbb mengandung sblm ni ada GDM😬

2bulan sudah,alhmdulilahhh🤲.. Semoga membesar dgn sihat..aminn yaALLAH🤲🥰

3rd Trimester - 37 minggu. Waiting our baby to coming out safely, in shaa Allah 🤩

36 minggu 3 hari..minta dipermudahkan lah..sebab dah rasa megulas2 ja sekarang ni..

Alhamdulillah 30 week 3 hari.. doakan sy dipermudahkan sampaii bersalin yaa.. 🌹

7 minggu 6 hari , doakan supaya kandungan saya selamat , dan cepat membesar yee

8bulan .. next week dah 9bulan .. taksabar nak jumpa bby🤗 rindh bau baby😬