Ibu berapa minggu sekarang?

Hi semua mommies kesayangan🤰🥰 Haaah dah berapa minggu tu? Ada yang masih lagi tidak tahu kiraan kandungan mommies ke tu? Jom kongsikan di bawah😉

Ibu berapa minggu sekarang?
1720 Các câu trả lời

Alhamdulilah,kandungan sy baru 13 weeks.Doakan semoga kandungan sy sihat dan membesar. Sy masih fobia selepas keguguran dua kali sebelum ini.Mudahan-mudahan tiada apa kali ini.

nak tye ibu dkt2 sni , sy last dtg bln . bln 1 , bln 2 dn 3 ni x dtg2 .. dh buat testpregnant tu 2 line , tp mcm x puas hatilahh .. mcm x percaya . agk2 brp minggu yee ..

3y trước

buat kiraan last period

30w 1d,tidur tak selesa dah skg dah tidur Melentang,kejap tidur pusing kiri,kejap pusing kanan.🥰 semoga dipermudahkan urusan kita ibu² hamil dunia dan akhirat.Amin.

32 mggu dh hrap lgi 6mggu brsalin turun tnda sbb ade gdm.. 💆🏼‍♀️ hrap smua dprmudahkan bby kedua ni.. yg first xde mslah apa2 lgsg..

biasa ke kalau pregnant 6 minggu tpi tak mengidam apa2 bahkan susah nak makan...bukan sebab mual ke apa ..tapi sebab tk ada rasa nak makan..

Alhamdulillah dah 14minggu...semoga anak mama membesar sihat dalam kandungan..inshallah kita jumpa bulan 4 2021 nnt..i love u anakku..😢

Baru 4 Weeks 🥺 Doakan saya dan kandungan sihat membesar dengan baik dalam Rahim saya sepanjang kehamilan❤️ Aamin Ya Mujib❤️

8minggu 3hari, baby ivf, doakan moga kandungan saya kuat, membesar dengan sihat, di doakan buat semua ibu2 di permudahkan , Amin

Esok 27w.. Moga Allah permudahkn sgla urusan kita dari menjaga baby selama dlm kandungan kita, melahirkan dan menjaganya nanti.

sekarang dh nk msuk 22w dh.. doa kan kandungan sy slmat hingga bersalin nti.. ank prtma dh 6y..dua kali dh pernah keguguran..