Jom berkenalan di pagi ini!

Hi semua macam mana 'mood' anda harini? Ada yang sudah mulakan 14 hari #stayathome macam min tak ya💪 Jom kita santai pagi ni dengan berkenalan dengan pengguna lain jom😉 Anda anak ke berapa dalam adik beradik anda ya?😏 Ada yang pernah kata dekat min, anak ke berapa dalam adik beradik ni pon melambangkan personaliti seseorang tau contohnya garang ke manja ke🤭

Jom berkenalan di pagi ini!
831 Các câu trả lời

anak ke2 drpd 4org adik beradik. saya sorang je prmpuan. hmm yg lain laki. haha

anak ke 2 dr 4 org...sy jer yg dh kahwin..yg lain single tak nak berumqh tangga

saya anak yang kedua . daripada tiga adik beradik . sy sorang saja perempuan

ank ke 4 dri 6 adk brdik(kira perempuan sulong)tiga dri ats sye lelaki. 😆

ank ke 4 dri 6 adk brdik. .kre ank permpuan slong. .ats semua lelaki. 😁

ank ke 2 dri 4 org adik-brdik 🤩🤩🤩🤩🤩💛💛💛💛

saya ank ke-6 daripada 7org adik beradik ... bongsu perempuan ...

anak ke 2 dripda 8adik bradik . bongsu umur bru 7month😅😅

anak bongsu dr 5 org adik brdik n kesemua atas sy adalah abg2..

anaĸ ĸe тιga (тwιn gιrl) dr 7 вeradιĸ. all 5 вoyѕ