Delay period 17 hari upt negatif

Hi semua maaf bertnya sy dh delay period 17 hari...tp upt negatifff...last bersama 27/9 hri sepatutnya period tp waktu ni dpt detect waktu subur...period xteratur...jarang brsama sbb pjj...smlm pergi klinik (kk) doc just bt test urine je then bagi ubat turun darah...sama ada hormone@ hcg rendah yg tu upt lambat detect ke mcmna??? Tp ubat yg doc bgi sy takut nk mkn...

3 Các câu trả lời

Betul tu.Kadang2 hormon.Period dtg lambat.Tunggu lagi.Pas tu Jumpa doktor.Takut ada jangkitan kuman ke..