4 week - sakit badan

hi semua... i 4 week pregnant... sakit badan tu biasa ke?

121 Các câu trả lời

sy mcm ikut deria .. rasa mmg mgndung... sbb klo ye mgndung ni kandungn ke 5... bru ad 1 je ...bru 1 thn 4 bulan.. 🤭... ari2 rasa mcm cram je.. lps tu bila menyarap.. brest sakit... rasa mcm mabok2 ... sikit2 .. lapar... mood kelaut... awk rasa2 sy mgndung tk..

Sy 4 weeks 1 day.. takde pape alahan.. suami yg kene alahan sampai demam hehe then sy malam susah tidur.. siang waktu tidur sy.. kerap kencing.. selalu lapar.. sakit belakang.. sakit pinggang.. perut kembung .. ad yg mcm sy ke?

2y trước

sme sis.. kdg baru lpas mkn, 4jam kemudian lapo balik 😆

haiiii saya pon 4weeks juga...ada yg dah pergi scan ke? saya awal sangat scan sbb period jenis tak teratur tu cpt pergi scan then baru mula penebalan dinding rahim n doc suruh consume terus folic acid n jumpa after 2weeks utk scan lagi 🥰🤲

alhamdulillah setakat pregnant 4 week xdak masalah lagi lah...alahan xdak,sakit badan pun x rasa...sakit bhgian puting pun x sakit...

2y trước

sama lah . rasa tak bole nak di sentuh . sakitt

saya 4w4d.. bahagian perut bawah mcm kembung masuk angin mcm sengugut kadang2.. susu sakit puting pun sakit.. loya kadang terasa nk muntah tp x muntah juga.. sama yg paling yg suami heran aku kuat marah🤣 dia ckp sy harimau betina

saya pun tp asyik mengantuk je.. mcm pelik selalu sngt terlelap sekarang

2y trước

sama ... asal rebah ja badan nk trus zzzzz

Hi momy2 semua saya pregnant 4weekss 5 days normal ya mengatuk , sakit kepala mual dan muntah. Dan saya pun sakit belakang yang amat sakit bila petang2 dan malam.. sampai memang tk boleg bekerja hampir seminggu lebih mc sudah

saya pon baru je cek.. Alhamdulillah pregnant 4M 6H.. sy asyik tegang bhg uterus sbb tu agak pregnant.. acne pon ttbe byk dr minggu ke 2 hr tu.. naseb da makin kurang.. semoga kita semua dipermudahkan ya..

saya pun baru 4w6d.... alahamdulillah xder alahan ape2 semua..cuma sakit bawah bahagian kiri tu...sakit ya amat....smg kita semua selamat melahirkan anak2 y comel n sihat..aminnn...

2y trước

aamiinn doakan sye juga ❤❤

normal..sebab telur baru nak menempal kt dinding rahim. sakit mcm cramp nk period. its normal

2y trước

ooo..ptut la sy slalu rse cramp..risau kekadang..